Budinca de ciocolata raw vegan

Privind in jurul meu observ ca din ce in ce mai multe persoane sunt preocupate de un stil de viata sanatos si incearca sa faca alegeri cat mai corecte in dieta zilnica, asadar m-am decis sa vin cu o idee grozava pentru a satisface pofta de ceva dulce, dar un dulce sanatos.

Budincă de ciocolata

Ingrediente necesare:
Aveti nevoie de 2 banane si 1 avocado, bine coapte, 1-2 lingurite de miere (optional), 1-2 linguri de cacao SAU pudra de roscove* si un blender.

 

*Pudra de roscove are un nivel antioxidant foarte bun, este o sursa importanta de Calciu, NU contine gluten si lactoza si este un aliment bazic, indicat chiar si in diversificarea bebelusului.

Modul de preparare
Prepararea este foarte simpla, se curata fructele, se taie in bucati mici si se pun in blender.
Daca se doreste o compozitie mai fluida se poate adauga o ceasca mica de apa, iar in timp ce acestea sunt date la blender se adauga cacao/ pudra de roscove (la alegere) pana se obtine o culoare uniforma si acestea iau textura asemanatoare unei budinci de ciocolata.
La final se goleste continutul vasului in forma din care se doreste sa fie servit acest deliciu si se lasa la frigider 15-30 minute.
Se poate decora cu fructe proaspete si fulgi de migdale sau ce preferinte aveti :)

Sa aveti pofta!

Cu drag,
Flavia

Flavia Manole, Nutritionist-Dietetician
Programari la Brasov si Fagaras: 0748 822 221

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
1
Corina
La gustare ce cantitate se poate manca? Multumesc!