Aparitii in media

DESPRE MENIURILE DIN GRĂDINIȚĂ- DE VORBĂ CU FLAVIA MANOLE, NUTRIȚIONIST-DIETETICIAN

Cum se realizeaza un meniu pentru gradinita? De ce anume trebuie sa se tina cont?

Un meniu pentru gradinita ar trebui sa indeplineasca toate criteriile unei alimentatii sanatoase, adica sa includa toate grupele de alimente.

                                                                                   Citeste mai departe...

Dieta de vara- cum te pregatesti de plaja?

Pentru iubitorii alimentatiei echilibrate, dar si pentru cei/cele care isi doresc o scadere in greutate vara este un anotimp perfect.

Flavia Manole, nutritionist ne spune ce trebuie sa facem ca sa ne pregatim corpul de vara asa cum se cuvine si sa il pastram pe toata perioada "de plaja" !

                                                                                   Citeste mai departe...

Dieta de toamnă - pentru o piele frumoasă şi o siluetă pe măsură

Odată cu sosirea toamnei, natura se schimbă, temperaturile încep să scadă, iar odată cu acestea îşi fac apariţia şi primele semne ale răcelii. Acest lucru ne atrage atenţia asupra faptului că trebuie să ne adaptăm dieta în funcţie de anotimp.

Citeste mai departe...

Celulita: cum scăpăm de ea într-un timp scurt?

Odată cu sosirea anotimpului călduros ne dorim cu toţii să arătăm cât mai bine, însă pentru acest lucru trebuie să “muncim”puţin.

Citeste mai departe...

Cum să nu te îngraşi în timpul postului

 Odata cu venirea postului, credinciosii renunta pentru o perioada determinata la tot ce inseamna produse de origine animala (oua, carne, peste, lactate) si isi indreapta atentia asupra alimentelor vegetale.

Chiar daca stim ca unele alimente prezente mai ales acum, in perioada postului, pe rafturile din magazine nu sunt cele mai sanatoase optiuni, mai scapam din cand in cand.

Citeste mai departe

Rulada de carne la cuptor

Pentru o varianta mai sanatoasa in ceea ce priveste inlocuirea mezelului din sandwich

Citeste mai departe
Hipertensiunea arteriala

Adoptarea unui stil de viata sanatos este un element esential in prevenirea hipertensiunii arteriale (HTA), iar daca ai fost deja diagnosticat/a trebuie sa stii ca, alimentatia sanatoasa are un rol deosebit de important in gestionarea bolii

Citeste mai departe