Curele DETOX - intre MIT si ADEVAR

Toata lumea vorbeste despre curele DETOX, ba chiar nu stiu cum sa apeleze mai repede la bine cunoscutele sucuri pentru a da startul de detoxifiere al organismului, insa oare este chiar asa de simplu ?

Detoxificarea organismului este un proces de natura metabolica, in care sunt eliminate toxinele care ajung in corpul nostru din mediul inconjurator pe diferite cai (de exemplu- calea digestiva-alimentatie, trancutanat-ingrijire personala, calea respiratorie-aerul inhalat).
De asemenea, organismul uman este inzestrat cu organe "cheie" in acest proces si anume: ficatul, rinichii, glandele sudoripare, colonul (scaun), iar buna functionare a acestor organe ajuta corpul nostru sa se detoxifice ZILNIC !

Asadar, inainte de a apela la astfel de proceduri incercati sa aveti grija de sanatatea organismului vostru si buna functionare a organelor, atat de importante in propriul proces de detoxofiere.

Cum oare poate cineva sa creada ca in lipsa unui stil de viata sanatos si a unei alimentatii echilibrate, aceste cure/ programe ii vor putea ajuta sa devina ca noi nouti ? ?
Daca tu tot anul nu mergi la miscare decat inainte de vara 1-2 luni ? SAU daca baza alimentatiei zilnice este formata din tot felul de alimente procesate sau dezechilibrate nutritonal, altele decat fructe, legume, cerealiere integrale, carne slaba, multa apa si odihna corespunzatoare?

Deci, inainte sa apelezi la programul DETOX ai grija de sanatatea ta in fiecare zi, nu doar de 2 ori pe an cand mergem la un astfel de centru... si chiar daca te ajuta sa scazi in greutate o astfel de cura (pentru ca unele persoane doar asta doresc in urma unui astfel de program), poate ar trebui sa te intrebi de unde s-a produs acea scadere in greutate, sau mai bine zis daca s-a slabit corect, adica din tesutul gras si NU din masa musculara (ceea ce se intampla frecvent)!

Afla din acest articol care sunt alimentele care ajuta organismul in mod natural la detoxifierea zilnica Top 8 alimente pentru detoxifierea zilnica a organismului  SAU descopera si tu cum poti afla raspunsul organismului tau in procesele de detoxifiere cu ajutorul TESTARII GENETICE .

Fiti buni cu voi si alegeti sanatatea!

Cu drag,
Flavia

Flavia Manole
Nutritionist Dietetician, MSc
Expert Nutrigenetica si Nutritia dupa Genotip

Pentru programari sau alte detalii APASA AICI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
0