Rulada de carne la cuptor

Pentru o varianta mai sanatoasa in ceea ce priveste inlocuirea mezelului din sandwich-ul de la birou/ scoala sau carnea de langa garnitura preferata, poti incerca cu incredere aceasta rulada de pui cu legume, extrem de simpla si rapid de facut.

De ce ai nevoie?

  • carne tocata pui (sau curcan);
  • condimente dupa gust (sare,piper, boia, etc);
  • 1-2 oua (depinde de cantitatea de carne folosita);
  • 3-4 linguri pesmet/ gris (depinde de cantitatea de carne folosita);
  • patrunjel verde tocat;
  • ceapa/dovlecel/spanac/rosii uscate/ciuperci/masline/ardei/morcovi sau ce mai poftiti voi (chiar si putin parmezan sau branza rasa merge);
  • optional -se pot cali putin inainte ceapa,morcovul,ardeiul.

Mod de preparare:

  • eu de obicei amestec toate ingredientele mentionate mai sus, curatate, tocate in prealabil si le potrivesc de gust;
  • apoi asez compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si o dau la cuptorul preincalzit 185 grade aprox 30 minute-35 minute (mai verific din cand in cand).

  • cand este gata se lasa la racit, iar apoi se portioneaza.

Sa aveti pofta!

Cu drag,
Flavia

Flavia Manole, Nutritionist Dietetician
Programari la Brasov si Fagaras: 0748 822 221

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
0

Pancakes sau clatite

Ai vrea sa mananci ceva bun sau pur si simplu e weekend si simti nevoia de un mic rasfat

Citeste mai departe
Hipertensiunea arteriala

Adoptarea unui stil de viata sanatos este un element esential in prevenirea hipertensiunii

Citeste mai departe