Rulada de carne la cuptor

Pentru o varianta mai sanatoasa in ceea ce priveste inlocuirea mezelului din sandwich-ul de la birou/ scoala sau carnea de langa garnitura preferata, poti incerca cu incredere aceasta rulada de pui cu legume, extrem de simpla si rapid de facut.

De ce ai nevoie?

  • carne tocata pui (sau curcan);
  • condimente dupa gust (sare,piper, boia, etc);
  • 1-2 oua (depinde de cantitatea de carne folosita);
  • 3-4 linguri pesmet/ gris (depinde de cantitatea de carne folosita);
  • patrunjel verde tocat;
  • ceapa/dovlecel/spanac/rosii uscate/ciuperci/masline/ardei/morcovi sau ce mai poftiti voi (chiar si putin parmezan sau branza rasa merge);
  • optional -se pot cali putin inainte ceapa,morcovul,ardeiul.

Mod de preparare:

  • eu de obicei amestec toate ingredientele mentionate mai sus, curatate, tocate in prealabil si le potrivesc de gust;
  • apoi asez compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si o dau la cuptorul preincalzit 185 grade aprox 30 minute-35 minute (mai verific din cand in cand).

  • cand este gata se lasa la racit, iar apoi se portioneaza.

Sa aveti pofta!

Cu drag,
Flavia

Flavia Manole, Nutritionist Dietetician
Programari la Brasov si Fagaras: 0748 822 221

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
0

Budinca de ovaz la cuptor

Daca esti in pana de idei si nu mai stii ce sa mai adaugi la masa de dimineata, aceasta

Citeste mai departe
Importanta unui stil de viata sanatos la MENOPAUZA

Instalarea menopauzei aduce o serie de modificari hormonale  (printre care un nivel scazut al

Citeste mai departe